Vés al contingut

Qui som?

El nostre fundador, Sant Josep Manyanet i Vives, va ser un visionari que va revolucionar l´educació. Busquem continuar la seva tradició de mirar endavant.

Fundació de l’escola

La nostra escola va ser fundada al barri de la Sagrera, el 1898.

Més informació

Sant Josep Manyanet 1833-1901

Sacerdot i fundador de les Congregacions dels Fills i les Filles de la Sagrada Família de Natzaret.

Procedent de l’església d’Urgell va passar els últims trenta anys de la seva vida a Barcelona. On a través dels seus escrits (més de 8 volums/25.000 pàgs) i accions va inspirar el temple expiatori de la Sagrada Família.

El seu propòsit per acomplir era: Fer una llar del món i de cada llar un Natzaret a través de l’educació dels infants i de l’apostolat amb les famílies a través dels seus religiosos i religioses on el model a seguir és Jesús, Maria i Sant Josep. Les nostres escoles i missions per tot el món són avui testimoni viu de la seva obra.

Sant Josep Manyanet

Sant Josep Manyanet i Vives, el nostre fundador, també va ser inspirador del temple de la Sagrada Família a Barcelona.

Missioneres Natzaret

La nostra missió és formar famílies segons el model de la Sagrada Família de Natzaret, especialment a través de l’educació integral de la infantesa i de la joventut en qualsevol part del món.

Comunitat educativa

Tots els membres de la comunitat educativa som responsables de crear un ambient fratern i familiar que ajudi als alumnes a forjar la seva personalitat fomentada en els valors cristians i humans.

Contacta amb nosaltres

Us podeu adreçar a:

secretaria@mdangels.org

Carrer Gran de la Sagrera 68

Horari: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 h.

Infantil – 932431060
Primària – 933523909
ESO/Batxillerat – 933522687

Contacta