Vés al contingut

Oferta educativa

Fomentem la integritat, la mirada apreciativa, el respecte i la responsabilitat social. Madre Marina, Directora del centre.

Oferta educativa

El nostre centre brinda totes les etapes educatives, des de primer cicle d’educació infantil fins a batxillerat. Es tracta d’un projecte educatiu únic en tot el centre i progressiu en cadascuna de les etapes. El coneixement del nostre alumnat ens permet el seu seguiment.

El Projecte educatiu, que és la màxima expressió de l’autonomia dels centres, recull la identitat del centre, n’explicita els objectius, n’orienta l’activitat i hi dona sentit amb la finalitat que els alumnes assoleixin les competències bàsiques i el màxim aprofitament educatiu.

Contribuïm a impulsar la col·laboració entre els diversos sectors de la comunitat educativa i la relació entre el centre i l’entorn social.

Projecte educatiu

Seguint els avenços de la pedagogia, psicologia i neurociència, tenim una oferta global i integradora, des d’infantil fins a Batxillerat. Volem formar persones flexibles i obertes al canvi, globals i competents en idiomes, multiculturals, sistèmiques i digitals, autònomes, capaces de treballar col∙laborativament i en xarxa, afavorint la interioritat, la capacitat de conduir la pròpia vida i d’integrar la realitat complexa que l’envolta.

Dimensions
pedagògiques

Reimaginem junts el nostre futur on tenim cura de l´alumne, les famílies, els docents i els espais.

 

Cultura de centre

Participació activa de les famílies, docència compartida, estil inspirat en els valors evangèlics, benestar emocional, hàbits quotidians, creativitat, autonomia i excel.lència.

Metodologies

Les metodologies actives i participatives que situïn l’estudiant al centre del procés d’ensenyament-aprenentatge, el converteixen en una persona crítica, pràctica i reflexiva.

Compartim experiències

Apostem per una educació innovadora, inclusiva, personalitzada i socialment responsable per a la construcció d’un món millor.

Minimons

Els Minimons són recreacions d’escenaris que l’infant té a la seva ment. Poden ser reals o imaginaris, a petita escala o de grans dimensions i mai seran iguals.

Es considera el joc dels jocs perquè es donen tots els tipus de joc: de construcció, experimentació, joc heurístic, joc simbòlic, de rols…

Llar d´infants

Film

És una matèria que desenvolupa l’educació en la imatge audiovisual, tant fonamental en el món que ens envolta.

El seu objectiu és donar coneixements i estratègies en la comunicació audiovisual, treballant el pensament crític dels alumnes, a la vegada que garanteix competències tant de l’àmbit tecnològic com de la comunicació en general.

S’imparteix al llarg de les diferents etapes educatives i té un objectiu interdisciplinar d’ús en les diferents matèries.

Educació Secundària

Robètica

De la mà de l’Ètica i els projectes d’Aprenentatge-Servei (ApS) l’assignatura de Robòtica, que va començar el curs 2014-2015, s’ha convertit en l’assignatura de RobÈtica.
Robòtica + Ètica = RobÈtica

“La RobÈtica és aprendre Robòtica per a dissenyar, construir i programar robots que ajudin a les persones, als animals o a la natura, i per utilitzar-los amb responsabilitat i sentit comú”

Audioenglish

(SPEAKING, READING, WRITING, LISTENING) a través d’imatges, vídeos, curtmetratges, guions…

Es busca oferir a l’aula diferents projectes, situacions i dinàmiques que afavoreixen l’ús de la llengua per comunicar-se entre ells; així com estar immersos en un context real, proper i motivador. En definitiva, treballar tot el que engloba la llengua com per exemple accents, dialectes, aspectes culturals, registres…

Contacta amb nosaltres

Us podeu adreçar a:

secretaria@mdangels.org

Carrer Gran de la Sagrera 68

Horari: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 h.

Infantil – 932431060
Primària – 933523909
ESO/Batxillerat – 933522687

Contacta