Vés al contingut

Comunitat educativa

La Comunitat Educativa està formada pel Claustre de professors, els pares i mares, i el personal  d’administració i serveis (PAS) que participen en la gestió i la planificació de l’escola.

Comunitat educativa

La Comunitat educativa la forma el conjunt del professorat, els pares i mares, els alumnes i els personal d’administració i serveis. Tots compartim un objectiu comú: educar.

Compartim l’objectiu d’aconseguir una millora en la qualitat de l’educació cadascú en el seu àmbit concret d’actuació.

En l’àmbit escolar, volem aconseguir que l’alumnat es comprometi en el seu propi procés d’aprenentatge. Recollim el valor de la responsabilitat en el Projecte educatiu i la resta de documents del centre.

Desenvolupem projectes per despertar el sentit de la responsabilitat i el compromís cívic en el nostre alumnat. Treballem conjuntament amb les famílies mitjançant les tutories i també ens coordinem amb les administracions locals per a dur a terme actuacions concretes per promoure la voluntarietat i  la responsabilitat ciutadana del nostre alumnat.

Equip directiu

L’equip directiu, dirigit i coordinat pel Director del centre vetlla pel bon funcionament de l’escola en tots els àmbits de la gestió.

Marina Gelado
Directora del centre
Marta Ballvé
Cap d’estudis Secundària i Batxillerat
Roger Martínez Pérez
Coordinador Secundària
Rosana Montefusco
Directora de Primària
Leonardo González
Cap d´Estudis de Primària
Teresa Duch
Coordinadora d´ Educació Infantil
Antònia Justícia
Administradora

Contacta amb nosaltres

Us podeu adreçar a:

secretaria@mdangels.org

Carrer Gran de la Sagrera 68

Horari: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 h. Tf: 933523909

Contacta