Vés al contingut
Us presentem la nova web del Col.legi. Hem renovat el disseny perque sigui un espai més accessible, intuitiu i funcional. La nostra escola és un lloc d’aprenentage, de vida i d’evangelització on impulsem el desenvolupament de la formació integral de la persona. El valors vertebren la vida del nostre centre. Cuidem la formació personal, que és el que integra el desenvolupament de les capacitats personals amb el saber estar amb els altres i, per tant, saber conviure. Amb la web documentem la nostra escola, què ens diferencia i l’actualitat de la mateixa.

Hem creat quatre blocs amb els següents continguts:

  • El primer bloc BENVINGUTS A L’ESCOLA en el menú inclou Missió i Visió del centre, Qui som amb dos apartats, un referent al nostre fundador Sant Josep Manyanet i les Missioneres de Natzaret. Laics Natzaret, Fundació de l’escola, Caràcter Propi, Espais, Nazaret Colegios innovadores, Nazaret Cuida,
  • El segon bloc APRÈN AMB NOSALTRES comença en el menú per les etapes educatives: Llar d’Infants, Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària, Batxillerat. Després hi les Dimensions Pedagògiques, Cultura de Centre, Metodologies i Comunitat Educativa.
  • El tercer bloc SERVEIS inclou en el menú Acollida del matí, menjador, Biblioteca, Activitats extraescolars i Departament Psicopedagògic.
  • El quart i darrer bloc és SECRETARIA inclou Documentació, Preinscripció i Matricula, Sol.licitud de certificats, Organització del centre, Calendari, Horaris de l’escola i Uniforme.

Contacta amb nosaltres

Us podeu adreçar a:

secretaria@mdangels.org

Carrer Gran de la Sagrera 68

Horari: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 h. Tf: 933523909

Contacta