01.
Un menjar casolà i de qualitat

Comptem amb cuina pròpia, elaboració casolana amb productes de primera qualitat. Els nostres menús inclouen aliments ecològics i de proximitat.

La nostra cuina està elaborada per un equip de professionals altament qualificats que ofereixen a l’alumnat una dieta diversa i saludable en un ambient familiar que els fa sentir com a casa.

02.
HÀBITS I VALORS EN EL TEMPS DEL MENJADOR

Com a casa, en el moment del menjador fomentem hàbits i valors tant higiènics com socials: rentar-se correctament les mans, manipular els aliments amb cura i higiene, fer un ús adequat dels coberts i tenir una bona actitud postural, entre d'altres.

A la vegada, ens preocupa treballar l'autonomia i aspectes psico-socials que fan referència al valor dels aliments i a la realitat socialitzadora del fet de menjar.

03.
Els menús són dissenyats per nutricionistes

Els nostres menús estan dissenyats per un equip de nutricionistes, que ens garanteixen una alimentació adequada per un bon desenvolupament físic i mental; són equilibrats i basats en la dieta mediterrània. 

Tenim cura d'atendre dietes especials personalitzades (intoleràncies i al·lèrgies).

Pensem que l'alimentació és un fet cultural i per tant, oferim jornades gastronòmiques internacionals que els apropen a altres cultures culinàries.

04.
Equip de professionals qualificats

Comptem amb un equip de professionals que s'encarreguen d’impulsar el projecte de temps de migdia durant el servei de menjador escolar. 

Tant en l’acompanyament durant els àpats, com en les estones d’esbarjo, activitats i/o treball personal, els nostres educadors són capaços de fer del temps de migdia un espai de lleure educatiu que fomenta la salut, els hàbits i els valors socials.