Dimecres 20 de novembre acollirem un any més la campanya de donació de sang. L’Escola Mare de Déu del Àngels es convertirà entre les 15:30 i les 19:30 en punt de recollida de sang en una nova jornada impulsada pel Banc de Sang i Teixits amb l’estreta col·laboració dels alumnes de 3r d'ESO de la nostra escola.

Aquests estudiants treballen en un projecte emmarcat en la pedagogia de l'Aprenentatge i Servei. Els alumnes han participat en la creació de diferents tipus de materials de difusió, com cartells, flyers, xapes....A més, els joves també s’han implicat en la difusió de l'esdeveniment i el dia de la donació atendran als donants.

Per participar en la jornada de donació només cal ser major de 18 anys i pesar un mínim de 50 quilos. El Banc de Sang i Teixits, a més, informa que per donar sang no cal estar en dejú i que a Catalunya es necessiten 1.000 donacions diàries per satisfer la demanda dels hospitals. Per això, demanem la participació de les famílies, les entitats i associacions del barri, en una mostra de la seva solidaritat i altruisme.

Moltes gràcies!