Benvolgudes famílies aquest diumenge 6 d’octubre, l’AACIC (Associació d’Ajuda als Afectats de Cardiopaties Infantils de Catalunya) celebra la seva 25a Gran Festa en suport als infants amb problemes de cor, al Parc d’Atraccions del Tibidabo.

L’equip de voluntaris de 1r de Batxillerat que participem com a voluntaris d’aquesta associació a través del Projecte Social de l’escola (Sílvia Pichardo, David Vallés, Laia Abad, Patricia Rojas, Laia Prats, Irene Espinosa, Ezequiel Felices i Sergi Riu) ens farem presents a la festa del cor fent tasques de suport a l’AACIC al mateix parc d’atraccions.

Aquesta setmana hem fet una campanya de difusió i sensibilització a tots els alumnes de l’escola, des de Primària fins a Batxillerat, repartint-los flyers informatius per engrescar-los a participar. 

Amb la compra de l’entrada solidària, que podeu adquirir el mateix dia de la festa abans d’entrar al parc, pel preu de 6€, tots els menors de 16 anys (inclòs) podran entrar gratis al Tibidabo i a partir dels 17 anys, gaudiran de descomptes en el preu de l’entrada completa (l’entrada tindrà un cost de 26 €).

Sens dubte es tracta d’una bona ocasió per combinar SOLIDARITAT i FESTA i gaudir d’un bon dia en família.

Us animeu famílies? Amb ganes de compartir-ho amb vosaltres!
GRÀCIES per la vostra COL.LABORACIÓ! Fins ben aviat,
Equip de voluntaris 1er de Batx. AACIC-Projecte Social

+info: http://www.aacic.org/ca/projects/25a-gran-festa-del-cor-al-parc-atraccions-tibidabo/