Actualitat

Preinscripció d'estudis obligatoris: Infantil, primària i ESO

Benvolgudes families, us informem que el període de preinscripció per les etapes d'Infantil, Primària i ESO es realitzarà a partir del dia 13 al 24 d'abril. Feu clic a llegir més per veure tots els detalls relatius al procés de preinscripció. Gràcies.
Llegir més...

Crear robots per ajudar les persones

L'assignatura Robètica s'imparteix al col·legi Mare de Déu dels Àngels, ubicat a la Sagrera. Es tracta d'una matèria que ensenya els alumnes a treballar en projectes que serveixin per ajudar les persones i millorar el món.
Llegir més...

Ens ajudeu a aconseguir el nostre repte solidari per la Magic Line?

Benvolgudes famílies, Som uns grup d’alumnes dels grups de Pastoral de l’escola (CONFIRMACIÓ i SUPERHEROES) i volem compartir-vos una iniciativa solidària en la que estem treballant.
Llegir més...

Nace la asignatura de RobÉtica

En Mare de Déu dels Àngels creemos que tan importante es que los alumnos aprendan robótica como que aprendan a utilizar estos conocimientos para mejorar el mundo. Esto ha provocado que la asignatura de Robótica haya ido evolucionando a lo largo de sus tres primeros años de implantación hasta ...
Llegir més...

Festa del cor al Tibidabo

Benvolgudes famílies aquest dissabte 30 de setembre, l’AACIC (Associació d’Ajuda als Afectats de Cardiopaties Infantils de Catalunya) celebra la seva 23a Gran Festa en suport als infants amb problemes de cor, al Parc d’Atraccions del Tibidabo.
Llegir més...

Reunions de pares - Curs 2017/2018

A continuació us confirmem les dates de les reunions de pares. Feu clic a llegir més per veure la taula. Gràcies.
Llegir més...

Premio "Start-up School"

Las alumnas de primero de bachillerato del colegio Mare de Déu dels Àngels, Laura Mateo, Laia Hoyos y Leire González dirigidas por la profesora de Economía y Empresa, Lourdes Ayuso, han sido las vencedoras del certamen Start Up School.
Llegir més...

40 anys de relats breus

El Col·legi Mare de Déu dels Àngels de Barcelona participa en el Concurs de Relats Breus de Coca-Cola, que celebra 40 anys d'història
Llegir més...

Procesos de transformación: volar, viajar, transformar

Me encuentro en el aeropuerto de Vigo, dispuesto a volver a Barcelona después de un apasionante día de trabajo. Todavía resuenan en mi cabeza, y en mi corazón, las palabras que nos dijo la madre Montserrat del Pozo, en el encuentro que tuvimos con ella el grupo de Laics Natzaret de Cataluña.
Llegir més...