Benvolgudes famílies aquest diumenge 7 d’octubre, l’AACIC (Associació d’Ajuda als Afectats de Cardiopaties Infantils de Catalunya) celebra la seva 24a Gran Festa en suport als infants amb problemes de cor, al Parc d’Atraccions del Tibidabo.

L’equip de voluntaris de 1r de Batxillerat que participem com a voluntaris d’aquesta associació a través del Projecte Social de l’escola (Anna Catena, Patricia Cortiella, Aina Cuffí, Andrea De Los Santos, Nicolás Díaz, Àlex Domingo, Marina Fernández, Ságar Gandhi, i Alexia González) ens farem presents a la festa del cor fent tasques de suport a l’AACIC al mateix parc d’atraccions.

Avui dilluns hem fet una campanya de difusió i sensibilització a tots els alumnes de l’escola, des de Primària fins a Batxillerat, repartint-los flyers informatius per engrescar-los a participar.

Amb la compra de l’entrada solidària, que podreu adquirir el mateix dia de la festa abans d’entrar al parc, pel preu de 6€, tots els menors de 16 anys (inclòs) podran entrar gratis al Tibidabo i a partir dels 17 anys, gaudiran de descomptes en el preu de l’entrada completa (l’entrada tindrà un cost de 26 €).

Sens dubte es tracta d’una bona ocasió per combinar SOLIDARITAT i FESTA i gaudir d’un bon dia en família.

Us animeu famílies? Amb ganes de compartir-ho amb vosaltres!
GRÀCIES per la vostra COL.LABORACIÓ! Fins ben aviat,

Equip de voluntaris 1er de Batx. AACIC-Projecte Social