Benvolgudes famílies aquest dissabte 30 de setembre, l’AACIC (Associació d’Ajuda als Afectats de Cardiopaties Infantils de Catalunya) celebra la seva 23a Gran Festa en suport als infants amb problemes de cor, al Parc d’Atraccions del Tibidabo.

L’equip de voluntaris de 1r de Batxillerat que participem com a voluntaris d’aquesta associació a través del Projecte Social de l’escola (Patrick Agito, Montse Aguilar, Juan Beltrán, Anna Colomer, Irene López, Judith Mainer, Georgina Martínez, Marta Rodríguez, Sara Sanjosé i Lorena Velasco) ens farem presents a la festa del cor venent els mocadors del cor i fent difusió de l’AACIC al mateix parc d’atraccions. Al llarg d’aquesta setmana hem una campanya de difusió i sensibilització a tots els alumnes de l’escola, des de Primària fins a Batxillerat, repartint-los flyers informatius per engrescar-los a participar.

Amb la compra del mocador solidari, que podreu adquirir el mateix dia de la festa abans d’entrar al parc, pel preu de 6€, tots els menors de 16 anys (inclòs) podran entrar gratis al Tibidabo i a partir dels 17 anys, gaudiran de descomptes en el preu de l’entrada completa (l’entrada tindrà un cost de 26 €).

Sens dubte es tracta d’una bona ocasió per combinar SOLIDARITAT i FESTA i gaudir d’un bon dia en família.

Us animeu famílies? Amb ganes de compartir-ho amb vosaltres!
GRÀCIES per la vostra COL.LABORACIÓ! Fins ben aviat,

Equip de voluntaris 1er de Batx. AACIC-Projecte Social